Fotografie  Drukwerk

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Bert Olivier, geboren op het waddeneiland Ameland en getogen in de havenplaats Delfzijl. Mijn voorliefde voor de eilanden, het wad alsmede het maritieme leven moge dan ook duidelijk zijn. 30 jaar geleden ben ik begonnen met het bouwen van een website voor een band uit Delfzijl, ik kreeg de smaak te pakken van het bouwen van websites en een nieuwe hobby was geboren. Door de jaren heb ik mij verder ontwikkeld, ben ik meegegaan in de nieuwste technieken en durf ik mijzelf inmiddels met recht een ware hobbymatige,  websitedesigner te noemen. Ook fotografie is hierbij in mijn leven een steeds grotere rol gaan spelen. Het bouwen van websites gaat immers hand in hand met fotografie, een website met mooie beelden komt tenslotte meer tot leven!

Ik ontdekte al snel dat het bouwen van een site sneller ging met eigen foto’s. De haast oneindige mogelijkheden van fotoshoppen en het retoucheren van foto’s boden hierbij de nodige uitdagingen en ik ontdekte dat ik ook hier veel plezier in had. Inmiddels heb ik mij diverse technieken eigen gemaakt en mij hierin dusdanig gespecialiseerd dat een foto tot leven komt als een waar kunstwerk. Kortom… Zoekt u voor uw bedrijf, stichting, vereniging of misschien zelfs voor u persoonlijk een webdesigner? Zoekt u daarnaast iemand die voor deze website foto’s kan maken? In overleg met mij is alles mogelijk! Een website naar uw wensen, op maat gemaakt, met de persoonlijke uitstraling die u zoekt en wat naadloos aansluit bij hetgeen u voor ogen heeft. Of… Zoekt u een fotograaf, wilt u een oude (familie) foto laten retoucheren of wilt u misschien een nieuwe foto laten maken en deze de uitstraling geven van een bijvoorbeeld een aquarelschilderij? Alles is mogelijk. Ook flyers voor uw evenement of een visitekaartje voor uw bedrijf kan ik ontwerpen en voor u laten afdrukken op kwalitatief hoogwaardige materialen.

Kijkt u daarom gerust rond op deze website. Hier ziet u enige voorbeelden van de door mij gebouwde websites maar ziet u ook mijn artwork welke gemaakt is door de door mijzelf gemaakte foto’s te bewerken. Deze zijn tevens te koop en kunnen worden afgedrukt in diverse afmetingen en op verschillende materialen zoals Forex, Alu-Dibond.

Wilt u na het zien van de door mij gebouwde website een eigen site laten bouwen of wilt u wat van mijn artwork bestellen, neem dan gerust contact met mij op middels het contactformulier.

Ook voor al uw overige vragen kunt u uiteraard contact met mij zoeken.

Met vriendelijke groet,
Bert Olivier

Nieuw deursticker

Vraag naar de mogelijkheden i.v.m. de verschillende maten die gevraagd worden.